Verdens aktivitetsdag 10.mai

Frisklivssentralen markerte dagen med aktivitetsbingo og gåtur til Årvoksberget.

Bildet ovenfor er fra Årvoksberget. Her er 43 personer på fellestur, veldig trivelig for alle. Etterpå ble det gjennomført en liten treningsøkt som ble ledet av Katrine Fjelldal Lien og Ingri Settemsdal. Friskliv serverte frukt i etterkant. Å samles for en fellestur og gode samtaler er god helse og fremmer aktivitet.

Aktivitetsbingoen ble en hit! Til sammen 12 bedrifter og enheter deltok. Vinnerne av bingoen ble Brattvær Barnehage og Økonomitjenesten. Premien er en treningsøkt med friskliv. Dette må vi gjennomføre også neste år. Vi håper at enda flere tar sjansen på å utfordre seg selv og kollegaer.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s