Fra Smøla til Stryn for å dele erfaringer om «Gode pasientforløp»

Smøla kommune deltok i læringsnettverk om «Gode pasientforløp» allerede i 2018.

Gjennom dette arbeidet ble rammene for oppfølging av hjemmeboende pasienter lagt.

Iselin Svenning, leder for hjemmetjenestene på Smøla. Her på vei til Loen for å holde foredrag og å dele erfaringer fra Smøla. Iselin har dessuten gjennomført den nordiske forbedringsagentutdannelsen og har dermed et godt grunnlag for å arbeide med kontinuerlig forbedring.

Mange kommuner har etterhvert tatt i bruk metodikken «Gode Pasientforløp», og akkurat nå pågår det læringsnettverk i Sogn og Fjordane.

Iselin beskriver her arbeidet med tverrfaglige tavlemøter i hjemmetjenesten på Smøla for deltakerne i læringsnettverket på Alexandra hotell i Loen

Arbeidet i læringsnettverkene bygger på professor emeritus Anders Grimsmos arbeid med Helhetlige pasientforløp i hjemmet (HPH) som ble gjennomført i Trondheim/Orkdalsregionen

Nasjonalt læringsnettverk for gode pasientforløp videreføres i perioden 2020-2023, slik at alle landets kommuner skal få tilbud om å delta. Målet er å sikre brukernes behov for å møte helhetlige, koordinerte og trygge tjenester.

Les gjerne mer om Gode pasientforløp på KS sine sider

Vi er stolte over å kunne dele erfaringer fra Smøla og vi ønsker lykke til videre med det gode arbeidet- både til arrangører og forbedringsteam!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s