Sommerknipe med gode stunder

I riktig gamle dager var «vårknipa” et begrep som ble brukt for å beskrive knapphet på fôr på tampen av vinteren.

I omsorgstjenesten er det «sommerknipe» med knapphet på folk, og det kan være vanskelig å få dekket vakter for avvikling av ferie.

I hjemmetjenesten og på sykehjemmet har vi i sommer hatt «måltidsverter»- som er dyktige ungdommer som nettopp har fullført grunnskolen som har bistått med praktiske oppgaver og trivselsskapende tiltak.

Over: Thea Amalie Foss Strømme har i sommer vært på Somatisk avdeling Smøla sykehjem. Her står hun i skrubben. Hun har bakt kjeks, vært med på aktiviteter, tatt med pasienter på tur og har vært med å tilrettelegge for måltider og andre gjøremål. Thea drar til Kristiansund denne måneden for å starte på videregående utdanning i Helse- og oppvekstfag.

Over: Arine Katrine Dyrnes Jakubowski har hatt tilhold i hjemmetjenesten, nærmere bestemt på Pensjonærheimen. Hun vasker klær og gulv og smører mat. I tillegg sørger hun for trivselsskapende tiltak både i fellesrom og til enkeltpersoner. I dag ble det bingo etter middagen! Arine er klar for vg skole, også hun starter på Helse- og oppvekstfag.
Bingo med Arine
Ronja Marina Holm har vært på Smøla sykehjem i sommer, og har i tillegg til praktiske oppgaver sørget for nærhet og omsorg ved sin tilstedeværelse. Ronja starter på vg skole denne måneden, og valget ble TIP- teknikk og industriell produksjon.

Tusen takk for all den gode hjelpen som dere Måltidsverter har gitt personalet som har fått bedre tid til helsehjelp. Og stor takk for at dere har gitt beboere og pasienter mange gode stunder, nærvær og trivsel i en ellers grå sommer 🌺🌻🌺

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s