Sommerhilsen fra prosjektlederne 🌞

Prosjektlederne Gunvor Astrid Folde og Guri Bae Solvang forbereder Kick-off 16.august. Les mer lengre ned i artikkelen.

Smøla kommune satser på enda bedre samhandling og innsats for barn og unge.

Med på satsingen er alle som jobber med de yngste i kommunen vår. Arbeidet ledes av våre dyktige prosjektledere. Se bildetekst.

Til venstre: Guri Bae Solvang er klinisk sosionom og familieterapeut. Hun leder prosjektet «Bedre tidlig samhandling». Arbeidet involverer ledere og ansatte i alle enheter som involverer barn, unge og foreldre. Til høyre: Gunvor Astrid Folde er Helsesykepleier og klinisk spesialist i avansert sykepleie. Hun leder prosjektet «Trygge barn, trygge foreldre». Denne satsingen er rettet spesielt på å styrke samhandling mellom helsetjenestene, samarbeidsaktører og ikke minst barn og foreldre ved å trygge medvirkning og medbestemmelse. Prosjektene har så mange tangeringspunkter at de to satsingene er samorganisert.

Prosjektlederne jobber nå intensivt med å legge de siste brikkene på plass før kick-off 16.august. Godt over 100 fagpersoner er invitert fra barnehager, skole, barnevern, helsetjenester og bofellesskap med flere. I tillegg kommer eksterne deltakere til Smøla for å bidra på denne viktige markeringen der det å jobbe sammen står i fokus.

Guri Bae Solvang (på bildet over) jobber tett sammen med Gunvor Astrid Folde (fotograf) med å forberede Kick-off på Smøla 16.august 2022
Program for dagen.

Prosjektlederne ønsker alle kolleger og samarbeidsaktører en GOD SOMMER, og de ser begge fram til å møte så mange som mulig på fagdagen 16.august.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s