Hanne på nye eventyr

Hanne Roksvåg har de siste 2 årene vært helse- og omsorgstjenestene sin altmuligkvinne. Hun er nå snart klar for å starte i prosjektstilling i nabokommunen Aure.

Med på veien har hun fått med gode ord fra kolleger på Smøla Helsesenter, ført i pennen av Gunvor Astrid Folde. Vi synes talen var så fin at vi deler den med våre lesere.

Avslutningslunsj for Velferdsteknologikoordinator Hanne Roksvåg

«Kjære Hanne ❤️

Hans Børli: Junikveld


Vi sitter i slørblå junikveld
og svaler oss ute på trammen Og alt vi ser på har dobbelt liv, fordi vi sanser det sammen.
Se – skogsjøen ligger og skinner rødt
av sunkne solefalls-riker.
Og blankt som en ting av gammelt sølv er skriket som lommen skriker.
Og heggen ved grinda brenner så stilt av nykveikte blomsterkvaster.
Nå skjelver de kvitt i et pust av vind,
– det er som om noe haster..


Å, flytt deg nærmere inntil meg
her på kjøkkentrammen!
Den er så svinnende kort den stund vi mennesker er sammen.


Sammen. Jeg har vært så heldig å få være sammen med deg i flere år. Først som din leder i hjemmetjenesten og nå som kollega på helsesenteret. Jeg og dine kollegaer kjenner deg som ei dame som er rett frem, ærlig, snill og klok. Dette setter vi pris på.


Som kollega har du ikke alltid vært en som stikker deg frem. Du arbeider heller med stoisk ro, men lynende effektivt og med stor omsorg for alle de som du
møter. Du trenger lite oppmuntring, eller ros, det er det å gjøre noe for andre som er din drivkraft. Selv derimot strør du om deg med omsorg til dine kollegaer.


Jeg aner virkelig ikke hvor mange ganger din sjokoladeskuff har berga meg og andre kollegaer når blodsukkeret har vært på bunnivå. Eller hvor mange kaffekopper du har servert på sene kvelder, hvor mange smil-sjokolader som har hengt i lampen over pulten, eller ligget klar på pulten på morgenkvisten. Ikke minst hvor mange fine ord du har strødd om deg med. Sist gang i form av en god gammel klisje av et dikt klistret på døra mi her på helsesenteret: «roser er røde, fioler er blå, druer er søte og du er likeså. Ha en fin dag!». Slik er du, og disse egenskapene i deg er viktige for arbeidsmiljøet vårt.


Du er en racer på en god diskusjon, eller når jeg tenker meg om en god «tuillprat». Du er interessert i det meste og veldig kunnskapsrik. Ikke minst er du en dronning når det kommer til grove vitser og grisprat. Helt ulik meg selv og noen av oss andre der altså
😉.


De som kjenner deg har visst det hele tiden, men de siste par åra har du virkelig fått vist alle hvilken drivende dyktig fagperson du er. Ikke minst har vi fått se hvor innovativ du er. Med en helsetjeneste i rivende utvikling har du fått, og ikke minst tatt, et stort ansvar for innføring av velferdsteknologi i form av digitale tilsyn,
digitale trygghetsalarmer og e- lås, medisindispensere og komper her på Smøla. Du har stått på og brøyta vei og virkelig satt Smøla på kartet.


Du har videreutdanna deg innenfor dette som du brenner sånn for, og ikke har du bare gjort det, men du har gjort det med topp resultater. Veldig stolt av deg og glad for at du har funnet dette feltet som du er så engasjert i. Vi hadde ikke vært i front innenfor dette feltet uten deg Hanne.


Så var det baksiden av medaljen for Smøla og for oss andre da. Når du endelig stikker hodet frem på denne måten, ja så ser som sagt også alle andre hvem du er. Du er ikke lenger en godt bevart hemmelighet for oss. Du er blitt en veldig attraktiv arbeidstaker som mange gjerne vil ha på sitt lag. Vi vet du har fått tilbud fra mange kommuner, og at helseinnovasjonssenteret også har intervjuet deg og satt lys på din rolle.


Det var Aure som trakk det lengste strået i denne omgangen. 100 % stilling til å jobbe bare med velferdsteknologi. Det blir en drøm som går i oppfyllelse det Hanne. Aure, ja de kan bare glede seg.


Vi her kommer til få et stort tomrom etter deg her. Både som hjelpemiddelansvarlig og velferdsteknolog, men ikke minst som kollega.
Tusen takk for alle artige kaffekoppsamtaler, ærlighet og hjelpsomhet. Klokhet, kunnskap og effektivitet.


Lykke lykke til i den nye jobben. Dette blir rett og slett «stænbra» Klem fra meg og dine kollegaer.»

Hanne Roksvåg

Vi ønsker Hanne masse lykke til i ny jobb, vi heier på deg!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s