Gratulerer med bestått fagprøve 📜🎓

Lisa Foss gjennomførte i dag fagprøve ved Smøla sykehjem, og vi kan med stor glede, og helt uten et snev av overraskelse meddele at den ble bestått med glans!

Lisa har fulgt praksiskandidatløpet her på Smøla, og har tidligere avlagt teoretisk eksamen. Den praktiske delen er altså nå også fullført med selve fagprøven.

Over: Lisa Foss med beviset i hånda; «meget godt bestått fagprøve». Rosene og sjokoladen fra den lokale heiagjengen; kolleger ved Smøla sykehjem. Foto: Synøve Jota Gulla

Helse- og omsorgstjenestene blir stadig mer komplekse. Innleggelsesdøgn i sykehus kortes ned, og flere blir behandlet i hjemkommunen sin. Mange har langt fremskredet sykdom og dermed behov for omfattende og kompetent omsorg og helsehjelp. Flere får i tillegg avansert behandling i livets sluttfase i kommunehelsetjenesten.

For å sikre gode tjenester av god kvalitet trenger vi ansatte med nødvendig kompetanse. Det er derfor en milepæl som nås hver gang vi kan styrke laget med enda et helsepersonell med fullført utdanningsløp.

Hjertelig gratulerer med bestått fagprøve Lisa! 💐

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s