Hvordan vite at en endring er en forbedring?

Solveig Skaret Tysnes loser nok et kull med praksiskandidater på vei til fagbrev. Kandidatene kommer både fra egen kommune og fra nabokommunen Aure, og jobber i hjemmetjenesten, omsorgsboliger, bofellesskap og sykehjem.

De møtes ukentlig for undervisning, og dagens tema var Pasientsikkerhet og forbedringsarbeid.

Ansvarlig for det faglige innholdet i dag var vår egen forbedringsagent og sykepleier Iselin Svenning. Forbedringsagentutdannelsen er gjennomført i regi av Helsedirektoratet i et nordisk samarbeid med Dansk selskab for patientsikkerhed.

Iselin Svenning formidler her screeningsverktøy for fallforebygging, et av innsatsområdene i Pasientsikkerhetsprogrammet. Ved enden av bordet: lærer og fagansvarlig for kandidatene Solveig Skaret Tysnes. Oppmøtet var noe amputert i dag pga høstferie. De som var til stede viste imidlertid stor kunnskap, refleksjonsevne og engasjement.

Les mer om innsatsområdene i Pasientsikkerhetsprogrammet og verktøy for forbedringsarbeid på I trygge hender.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s