Nyansatte ved Smøla Helsesenter

Noen slutter, og andre begynner. Og heldigvis for det siste!

Jordmor

I vår fikk vi ny kommunejordmor på plass ved Smøla Helsesenter.

Kommunejordmor Lise Brændeland. Foto: privat med tilltalelse.

Lise Brændeland jobber også som jordmor ved fødeavdelingene ved Kristiansund og Molde sykehus, og i Helseforetakets følgetjeneste for fødekvinner på ytre Nordmøre. Hun er for tiden ansatt i 40% stilling i Smøla kommune og har i hovedsak ansvar for svangerskapskontroller og

barselsbesøk. Hun utfører også celleprøver som en del av Livmorhalsprogrammets satsing for å få bukt med kreft i livmorhalsen. Dette tilbudet har blitt særdeles godt tatt i mot av Smølakvinnene.

Helsesykepleier

I juni starter ny helsesykepleier i Smøla. Ann Sofie Furu ble våren 2021 uteksaminert i Trondheim, og startet samtidig i sin nye jobb ved Helsesenteret i Smøla kommune.

Hun har tidligere jobbet på blant annet på barneavdelingen i Kristiansund, og har dermed erfaring med barn i alle aldre, og samarbeid med foreldre og andre helseaktører.

Helsesykepleier Ann Sofie Furu. Foto: privat med tillatelse.

Ann Sofie utfører helsekontroller, veiledning og rådgiving i Helsestasjonen og i Skolehelsetjenesten. Hun deltar videre i tverrfaglig samarbeid og utvikling av fagfeltet som omhandler barn, foreldre og oppvekst.

Hun har også startet en Facebook-side for Smøla Helsestasjon for å nå ut med nyttig og viktig informasjon til foreldre og foresatte.

Helsesykepleier Ann Sofie har arbeidssted ved Smøla Helsesenter, og har i tillegg faste dager på skolen for samtaler og oppfølging.

Turnuslege

Ny turnuslege eller LIS1 som er den mer riktige benevnelsen (Lege i spesialisering) er Ole Ingolf Lian.

Ole Ingolf Lian, Lege i spesialisering i kommunehelsetjenesten. Foto: Inger-Lise Lervik

Smøla Legekontor får tildelt ny turnuslege for 6 mnd praksis hver vår og hver høst. Ny lege denne høsten er altså Ole Ingolf fra Kristiansund.

Han kommer fra praksis ved Kristiansund sykehus, og skal være i jobb på Smøla ut februar 2022.

I tillegg til pasientkonsultasjoner på legekontoret deltar han i legevaktsamarbeidet mellom kommunens Heim, Aure og Smøla.

Han har også andre kommunale oppgaver i løpet av sin turnustid på Smøla som legevisitter i sykehjem, helsestasjonsarbeid, tverrfaglige møter med mer.

Vi ønsker våre nye medarbeidere hjertelig velkommen, og håper dere finner dere godt til rette både på jobb og i fritiden. Vi ser fram til å samarbeide videre med dere alle 🌷☺️

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s