Hurra for Helsefagarbeidere!

I dag 26.11.2020 er det den internasjonale dagen for helsefagarbeidere. Gratulerer med dagen alle og en 💐♥️ Uten dere stopper helsenorge opp.

Helsefagarbeidere med trygge hender, varme hjerter, kloke hoder og godt klinisk blikk er selve drivkraften i tjenestene våre, enten det er i institusjoner, hjemmebaserte tjenester eller på lab/legekontor.

Plakaten er hentet fra Fagforbundet sine sider.

På Smøla har vi mange dyktige Helsefagarbeidere i alle deler av tjenestene. Her representert ved et lite men fint knippe i bildet under.

Fra venstre: Jenny Nordseth, Jannike Pettersen og Annbjørg Kristiansen- alle i hjemmetjenestene. øverst til høyre: Karin Svenning, Smøla legekontor og under: Grethe Edøy Rokstad, Smøla sykehjem. Bildene er hentet fra tidligere innlegg i Helse i Havet.

Mange ansatte i omsorgstjenestene er under utdanning til å bli Helsefagarbeidere, og behovet er stort for enda flere kompetente medarbeidere. På nyåret starter nytt fagbrevstøttende kurs, søknadsfristen for opptak er 1.desember. Løp og søk!

Alle praksiskandidater i Helse- og omsorg på Smøla får tilbud om egen mentor. Mentorene er selvsagt våre dyktige helsefagarbeidere. Altså de aller beste!

Virtuelle blomster og ekte hurra for alle helsefagarbeidere! 💐👏🏻

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s