Skjærgårdsdoktor Mathias

Smøla legekontor får ny turnuslege for 6 mnd i gangen vår og høst. Turnuslege – eller LIS1 som det nå heter er lege i spesialisering i sykehustjeneste og i kommunehelsetjeneste.

Smøla 29.10.2020. Det er ikke alle dager det er like fine forhold for en skjærgårdsdoktor på oppdrag med Ambulansebåten «Øyvakt».
Bildet over er tatt av Kurt Helge Røsand, og er hentet fra Ksu.no

Som legevaktslege på Smøla kan det bli oppdrag med ambulansebåten Øyvakt for å kunne oppsøke pasienter i nabokommunene Heim og Aure.

LIS1 legene har mange ulike oppgaver i kommunehelsetjenesten på Smøla. Pasientkonsultasjoner på legekontoret, legevisitter i sykehjem, tverrfaglige møter i hjemmetjenesten, helsestasjonsarbeid og ikke minst å delta i HAS-samarbeidet som altså er den felles legevaktordningen mellom kommunene Heim, Aure og Smøla.

Mathias Fjellingsdal Brevik klar for dagvakt etter å ha vært i beredskap som vakthavende legevakt for 3 kommuner. Han er her tungt lastet med nødvendig utstyr.

Mathias Fjellingsdal Brevik er en dedikert og dyktig kollega, som sprer trivsel og godt humør på Smøla legekontor og i hele tjenesten. Dessuten er han av solid Smølaslekt!

Vi ser fram til å ha Mathias som kollega til et stykke ut i neste år, og ønsker han all mulig lykke til i Smølapraksisen og i den videre legegjerningen ☺️

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s