Sesonginfluensa – timebestilling for vaksinasjon

Mandag 12.oktober åpner Smøla legekontor for bestilling av tidspunkt for vaksinasjon.

Over fra venstre; Helsesykepleier Else Jorunn Lillenes planlegger vaksinasjon sammen med dyktige medarbeidere ved Smøla legekontor Ann karin Edvardsen og Tone Sørøy. Det er disse to som vil svare deg når du ringer for å bestille time.

OBS: På grunn av restriksjoner i forbindelse med koronasitiasjonen må alle forhåndsbestille time på telefonnummer 46 86 56 81 mellom kl. 08.00-10.00 eller 14.30-15.30. Vaksinasjonstelefonen er betjent fra mandag 12.oktober.

Husk at det nå er ekstra viktig at du møter opp på det tidspunktet som er avtalt. Ikke for tidlig og ikke for seint. På den måten unngår vi at det blir for mange samlet samtidig.

Folkehelseinstituttet skriver følgende om risikogrupper på sine nettsider:

«For noen kan influensa gi alvorlige komplikasjoner. Personer i risikogruppene bør ta influensavaksine årlig. Helsegevinsten kan være stor om disse vaksinerer seg.»

Eldre og funksjonshemmede i og utenfor institusjon får som hovedregel vaksinasjon av helsepersonell* der de oppholder seg.

Influensavaksine koster 100 kr, og for deg som også skal vaksineres mot lungebetennelse koster den 400 kr. Selve vaksinasjonen utføres på Helsesenteret og utføres av helsesykepleier fra og med 22. oktober.

*Helsepersonell med pasientkontakt vaksineres årlig for å beskytte sårbare personer mot sesonginfluensa.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s