Byggekomité på befaring

Smøla kommune har vedtatt å bygge omsorgsboliger for eldre på Innsmøla og for yngre med funksjonshemming på Hopen.

Våre naboer i Kristiansund har nettopp åpnet flunkende nye omsorgsboliger i det nå ombygde Rokilde sykehjem. Representanter fra byggekomiteen fikk i denne uken en omvisning både på inne- og utearealene.

Byggekomiteen på befaring. Fra venstre : Gunvor Astrid Folde- avdelingsleder for hjemmetjenestene i i Smøla kommune. Camilla Moe Betten- prosjektleder for de nye omsorgsboligene på Smøla. Wigdis Wollan- medlem i byggekomiteen. Annie Jensen -prosjektleder i Kristiansund og ansvarlig for omvisningen. Helt til høyre Ingeborg Johnsrud Dyrnes, kommunalsjef i Smøla kommune.
Alle foto: Inger-Lise Lervik
Prosjektleder for omsorgsboligene på Smøla Camilla Moe Betten (til venstre) sammen Anni Jenssen, prosjektleder for omsorgsboligene ved Rokilde. Her i et av de flotte ute- og aktivitetsområdene som er beregnet både for leietakere og dagaktivitetstilbud. I dette drivhuset er det satt opp benker tilpasset både rullestolbrukere og mer funksjonsfriske som ønsker å sysle med stell av planter og vekster.
Et av flere områder med bed, blomster og tinende vann.
Vannvei fra veksthuset.
Uteplass utenfor vinterhagen, store areal og storslått utsikt mot Averøya.

Innomhus er det investert i 2 slike ovner som kan fyres med ved eller koks, og her det kan det også kokes og bakes.
Treningsrom med spesialgulv. Her er det blant annet lagt opp til gruppetrening.
Prosjektleder Camilla Moe Betten tester hev/senk-funksjonen på setet i dusjen i en av leilighetene. I tillegg er wc og håndvask hev- og senkbar på alle bad.

Rokilde omsorgsboliger har leiligheter for par og enslige, samt hybler. Hver av de 5 etasjene er hensiktsmessig innredet samtidig som estetikken er ivaretatt.

Rokilde omsorgsboliger ligger tett ved Kringsjå sykehjem og Storhaugen helsehus. Byggene er sammenkoblet med innebygde gangbruer for hensiktsmessig transport og forflytning av både folk og utstyr.

Byggekomiteen takker for flott og inspirerende omvisning og ønsker lykke til med driften!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s