Psykisk helse og rus i en krevende tid

Sosionom Guri Bae Solvang jobber med psykisk helse for både voksne og barn, samt rusrelaterte problemer. I tillegg til å være utdannet sosionom har Guri videreutdanning i rusavhengighet og psykiske lidelser. Hun er i tillegg autorisert familieterapeut og er i ferd med å fullføre en mastergrad i familieterapi.

Sosionom Guri Bae Solvang ved Smøla helsesenter opplever stort behov for terapi, oppfølgings- og støttesamtaler. Hun presiserer at ingen skal være redd for å ta kontakt. Enkelte samtaler gjennomføres fortsatt ved personlige møter, fordi det er nødvendig. Likevel, helsemyndighetenes oppfordring til å holde avstand har også påvirket arbeidshverdagen til vår sosionom. Mye kommunikasjon foregår per telefon, og fredag 27.3 ble også den aller første videosamtalen gjennomført. Tilbakemeldingen er at dette fungerte godt, og det vil bli et tilbud til flere!

Denne uken har vi tidligere skrevet om Omsorgstelefonen, et tilbud til deg som vil ha noen å prate med, har spørsmål eller behov for bistand. Denne saken ligger også på Smøla kommune sine hjemmesider, og er i tillegg omtalt i Tidens Krav 26.mars.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s