Smøla sykehjem: «Digitale visitter» er i gang!

For ikke mange dagene siden måtte vi stenge dørene ved Smøla sykehjem for å forebygge spredning av virus.

Dette oppleves nok vanskelig både for mange pårørende som er vant til å besøke sine kjære, og for den som venter på at sine skal komme.

Lisa Jeanette Foss jobber på Smøla sykehjem, og ville gjøre noe med dette. Med god hjelp fra IKT-konsulent Kjetil Rangnes har hun nå fått «digitale besøk» opp å gå. Det betyr at pårørende nå kan ta kontakt med Smøla sykehjem for en videosamtale med sine kjære.

Over: Lisa Jeanette Foss og Kjetil Rangnes tester at både lyd og bilde fungerer. Alle ansatte har fått «oppskrift» av Jeanette på hva de skal gjøre for at pårørende skal logge seg på for en videosamtale.

Smøla sykehjem ønsker at du som er pårørende ringer i forkant av videosamtalen. Dette for at pasienten skal få sette seg til rette i fredelige omgivelser både for å kunne se deg og høre hva du sier. Og for at personalet skal sette av tid til å hjelpe til med det tekniske.

Tidspunkter som kan passe for dette kan være mellom 11-12. om man ikke hviler etter lunsj kan man ta fra 12.15 og utover frem til 13.30.

Ettermiddag etter kl 16.15. Kaffe er jo kl 17.00, men er de i samtale så får de kaffe på rommet sitt.

Kveldsmat kl 19.00. så rundt dette tidspunktet passer det ikke så godt.

For at vi skal forberede pasienten, finne et rolig sted- så ring oss gjerne først på 71 54 47 00. Du vil få en lenke tilsendt slik at du kan logge deg direkte på sykehjemmet. Ingen registrering eller nedlasting er nødvendig.

Vi har foreløpig bare et nettbrett, så det kan hende at det er i bruk når du ringer. Det er derfor veldig greit med en avtale!

Velkommen til digitalt besøk!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s