Optimist-tre ♥️

Sykepleier Synøve Gulla ved Smøla sykehjem ble inspirert av en reportasje laget av NRK Møre og Romsdal. Den handlet om butikkeieren Katrine Mikkelsen som hadde laget et optimist-tre utenfor butikklokalet sitt i Molde.

På grunn av denne inspirasjonen har Smøla sykehjem nå fått sitt eget optimist-tre.

I dag var både pasienter og pleiere på tur til treet for å lese hyggelige hilsninger og positive ord til glede og oppmuntring.
Gult er kult 💛
Det går bra til sist 💙
Sykepleier Synøve Jota Gulla ønsker å spre glede i en tid som nok oppleves vanskelig for mange.

Takk til Synøve og alle som bidrar til å spre optimisme og positivitet 💐

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Optimist-tre ♥️

 1. Lisa Skaret sier:

  Tusen takk alle ansatte på Smøla sykehjem. Dere er helt supre ❤️ Takk for måten dere har tatt vare på mamma. Selv om jeg har vært langt unna har jeg hele tiden vist hun var i de beste hender helt til siste slutt . Uansett når jeg har ringt har dere stilt opp, latt meg få vite stå om mamma uten å bryte noen taushetsplikt, blide og hyggelig alle sammen . Sykehjemmet på Smøla er eksemplet på hvordan sykehjem skal være . Stor takk til dere alle ❤️ Hilsen Lisa

  Likt av 1 person

  • helseihavet sier:

   På vegne av alle ansatte: tusen, tusen takk for raushet og gode ord, det betyr så utrolig mye å vite at den som trenger trygghet og omsorg opplever å bli ivaretatt. Varme tanker og gode ønsker til deg og din familie fra alle ved Smøla sykehjem.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s