Fint besøk fra Bodø

Denne uken hadde Helse- og omsorg Smøla besøk av en liten delegasjon fra Bodø kommune.

Tavlemøte ved Virtuell avdeling.
Fra venstre: Gunvor Astrid Folde, avdelingsleder Hjemmetjenestene. Elsa Fagervik Kommedahl, leder for kvalitet og utviklingskontoret Bodø kommune. Mona Karlsen, sykepleier og saksbehandler ved tildelingskontoret, Bodø kommune. Kari Lie, kommunefysioterapeut Smøla kommune. Ola Hanneseth prosjektleder, Bodø kommune. Francis Odeh, kommuneoverlege Sølvsuper Helse- og velferdssenter Bodø kommune. Cicilie Sørstrand, teamleder Øst, Hjemmetjenesten Smøla kommune. Bodil Brunsvik Fagerheim, teamleder Vest, Hjemmetjenesten Smøla kommune. Håvard Bjørkly, kommunelege 1 Smøla kommune. Heidi Berland, avdelingsleder ved Smøla sykehjem deltok også på tavlemøtet. Foto: Inger-Lise Lervik

Bakgrunnen for besøket var at både ansatte fra Smøla -og Bodø kommune deltok på fjorårets pasientsikkerhetskonferanse på Gardermoen i oktober. Bodø kommune er i ferd med å gjennomføre organisatoriske endringer i kommunehelsetjenesten, og hørte Smøla kommunes innlegg om virtuell avdeling på denne konferansen. Det tverrfaglige teamet i virtuell avdeling Smøla kommune setter pris på å kunne dele erfaringer med andre kommuner.

Gevinstene viser seg først og fremst ved at hjemmeboende risikopasienter får en enda tettere, tidligere og kvalitetsmessig bedre tjeneste enn før. Presset på sykehjemsplasser blir dermed også betydelig mindre.

Vi ønsker Bodø kommune lykke til med det viktige arbeidet med å utvikle tjenestene, og vi vil følge med prosessen. Takk for besøket!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s