Idédugnad om trivselsskapende tiltak i sykehjem

Aktivitør og Aktivitetsgruppen ved Smøla sykehjem legger stadig nye planer for trivselsskapende tiltak.

På forrige personalmøte utfordret de hele ansattgruppen til å komme med innspill til enda flere tiltak som kan gjennomføres i arbeidshverdagen.

Over: På dagens personalmøte jobbet personalet avdelingsvis med forslagene de hadde med. Alle hadde med lister med innspill. Her jobber ansatte ved skjermet enhet med å sette opp sine forslag i prioritert rekkefølge.

Over: Team Rød- somatisk avdeling velger ut 3 «favoritt-tiltak» fra sin rikholdige liste.

Over: team Blå sammen med korttidsavdelingen i ivrig passiar om hva som kan bidra til enda bedre trivsel og livsglede for beboere i sykehjem.

Ansatte stemte på den første av de 3 høyest rangerte forslagene fra hver avdeling. Hensikten er ikke å avskrive de andre tiltakene, men å enes om hva som kan iverksettes umiddelbart. Alle forslagene tas med videre og settes i system slik at det blir gjennomført. Aktivitetsgruppen har ansvar for å foreslå plan for gjennomføring.

Dagens premier var Halloween-inspirert; Bøtter med godsaker til hver avdeling. Over: vernepleier Laila Maridal med premie til Skjerma avdeling.

I tillegg vil Aktivitetsgruppen bidra med å sponse trivselsskapende tiltak med et mindre pengebeløp om det er behov for det.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s