Smøla kommune fikk årets omsorgspris!

I forbindelse med årets Omsorgskonferanse i Ålesund delte Fylkesmann Rigmor Brøste ut den gjeve prisen til Smøla kommune for arbeidet med å etablere Virtuell avdeling i hjemmetjenesten. Arbeidet er ledet av Gunvor Astrid Folde; Master i avansert klinisk sykepleie, avdelingsleder i hjemmetjenesten og prosjektleder for «det gode pasientforløp».

Virtuell avdeling betyr at hjemmeboende med behov for tett oppfølging, kartlegging og tiltak får tett oppfølging over en periode på inntil 5 uker av et tverrfaglig team i samarbeid med pasienten selv og pårørende. Brukermedvirkning og tverrfaglig samarbeid er suksesskriteriene for å skape trygge og gode tjenester i hjemmet. Unødig innleggelser i sykehus og sykehjem unngås.

Årets konferanse har kvalitetsreformen «Leve hele livet» som tema. Omsorgsprisen er delt ut hvert år siden 2007;

«Omsorgsprisen skal tildelast årleg i perioden til og med 2023. Den går til ein kommune eller ei kommunal tenesteeining for eit spesielt arbeid eller tiltak som legg til rette for meir aldersvenleg lokalsamfunn, førebygging og betre kvalitet i tenestene.»

over: Den gjeve prisen er en stor anerkjennelse for et svært viktig og riktig arbeid. Prisen består av et kunstverk, en diplom, en pengegave og blomster.

Fra prisutdelingen- Smøla kommunes delegasjon fra venstre: Teamleder ved Smøla sykehjem Brigita Mačiulevičien sykepleier og lærer Solveig Tysnes, spesialfysioterapeut Kari Lie, avdelingsleder og prisvinner Gunvor Astrid Folde og enhetsleder Inger-Lise Lervik. Også tilstede: Aud Jorunn Holmen (men ikke med på bildet.)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s