Vår, fryd og fredag ved Smøla sykehjem

Våren er i anmarsj og det merkes både ute og inne- blant store og små.

Over: Anna Lie synes det er trivelig at det er pyntet ved inngangen til Smøla sykehjem. Her er hun på vei til bakestund sammen med Veiholmen barnehage, som også har vært med på å lage pynten.

Bakestund med tusenkunstner og aktivitør Aud Jorunn. Rundt bordet sitter også Olaug, Gudrid og Severine. Une fra Veiholmen barnehage med ryggen til.

Over: Une og Severine (bildet gjengitt med tillatelse) Foto: Aud Jorunn Holmen

Over: Aktivitetstavlen oppdateres flere ganger i uken. Det er fint å ha noe og se fram til, og glede seg over når det skjer, og å tenke tilbake på i etterkant.

Over: Noralf Reitan trener styrke ved å ta en sykkeltur fra Kyrhaug på Edøya- i allefall på storskjerm. Syklingen er virkelig nok, men utsikten er lagt inn på film i et konsept som heter MotiView. På den måten er det mulig å sykle gjennom kjent terreng og nye steder.

Treningen skjer under kyndig veiledning av kommunefysioterapeut Kari Lie.

Over: Karle Gjernes er nestemann på sykkeltur, her på kjente trakter langs veiene på Innsmøla. Karle er et levende leksikon, og mestrer både sykkelturen og å gi et historisk tilbakeblikk om distriktslegetjenesten fra 1836 og fram til moderne tid på samme stund. Fysioterapeut Kari Lie beregner framgang, og det går helt fint siden Karle har lært henne å regne i skoletiden.

Lis1-lege (Tidligere turnuslege) Sigurd Klem på legevisitt på Somatisk avdeling team 2 (rød) ved Smøla sykehjem. Her sammen med sykepleier Laimdota i midten og helsefagarbeider Astrid til høyre. Sigurd har tjenestetid i Smøla kommune i perioden 1.mars til at han blir erstattet 1.september.

Hjelpepleier Grete Rokstad på Somatisk avdeling team 2 (blå) fyller på med utstyr før helg.

Flotte fagfolk som sørger for fine forhold hver eneste dag- mandag til fredag; Eleonor (til venstre) og Bente Skillingen.

Helter i hvitt må spise litt. Her fra korttidsavdelingen. Fra venstre: Annbjørg, Monica, Nicoline, Kari og Tove.

Over: Ann Kristin Roksvåg Folde er konsulent ved Smøla sykehjem, og sørger for å ha full oversikt over fagsystem, regnskap, saksbehandling, arkiv og det indre liv. I dag fikk hun besøk av hunden sin Zelda (under). Borghild fikk et vått hundekyss – og syntes var helt greit 🙂

Under: Vaktskifte. Synøve Jota Gulla er sykepleier og teamleder. Fredag og seinvakt byr på et mangfold av oppgaver, som å administrere medisiner og å holde ei hand.

Over: Gudrid og Synøve.

God vakt til alle som skal jobbe i helga, dere gjør en fantastisk innsats. God fri til dere som «mønstrer av». Det er vel fortjent!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s