Smøla får egen forbedringsagent!

Iselin Svenning er sykepleier ved Smøla sykehjem. For tiden er hun i foreldrepermisjon for å ta vare På lille Oskar. Fram til Iselin gikk ut i permisjon sommeren 2018 hadde hun ansvar for pilotprosjektet Pasient- og brukersikker kommune.

Iselin Svenning, sykepleier og forbedringsagent.

Nå er hun en av de nasjonalt utvalgte til å delta på den Nordiske forbedringsutdannelsen, et samarbeid mellom det norske Pasientsikkerhetsprogrammet og Dansk selskab for Patientsikkerhed. Utdanningen gjennomføres i København og Oslo i løpet av 2019 med deltakere fra både spesialist- og primærhelsetjenestene.

Målet med utdannelsen er:

Iselin vil i løpet av utdanningen arbeide med å implementere og videreutvikle allerede igangsatte forbedringstiltak ved Smøla sykehjem, spesielt knyttet Det gode pasientforløp. Kunnskap om forbedring kan brukes på alle områder og tematikk.

Forbedringsutdannelsen gir Helse- og omsorgstjenestene på Smøla en unik mulighet til kontinuerlig forbedring. Vi ønsker Iselin masse lykke til og gleder oss til å følge henne i dette viktige arbeidet!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s