Vi ønsker alle ei god og fredelig jul 🎄

Smøla Helsesenter, -Hjemmetjenester og sykehjem arbeider natt og dag med å gi gode og trygge tjenester til kommunens innbyggere og gjester.

Helse-og omsorgstjenestene på Smøla har en kunnskapsrik stab, og mange med spisskompetanse på ulike områder. Det viktigste er likevel evnen til å dele erfaringer og arbeide sammen. Det er Smølaværinger spesielt gode på!

I en liten kommune er behovet for tjenester like variert som i en metropol. Mennesker fødes og dør. Sykdom og skade oppstår, både på kropp og psyke. Behovet for forebygging, behandling og lindring er like sammensatt og komplekst som ellers i landet.

Tidlig innsats og forebygging blir stadig mer tydeliggjort. Satsing på Friskliv har vist seg å være spesielt godt tatt i mot. I løpet har svært mange deltatt og fått ny kunnskap og inspirasjon om ulike tema. For eksempel bra mat, fysisk aktivitet og egenmestring.

Foto over- fra venstre julepyntede frisklivsagenter; Ina Therese Næss, Guri Bae Solvang, Lillian Langset og Synnøve Follestad.

Vi er i innspurten i arbeidet med å bli «Pasient- og brukersikker kommune», og virksomme tiltak går over fra prosjekt til drift. Samtidig fortsetter implementeringen av Gode pasientforløp. For Smøla sykehjem og hjemmetjenester innebærer dette nye arbeidsmetoder, endret organisering- og rutiner. Mye har allerede skjedd, følg gjerne med på kommende blogginnlegg!

I mellomtiden vil vi ønske alle ei gledelig jul. 🎄

En spesiell hilsen til alle som arbeider i jule- og nyttårshøytiden med å gi trygg omsorg- og god helsehjelp, trøst og lindring. En riktig god jul til hver i sær.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s