Forbedringsteamet på Smøla med gode forløp.

Gode pasientforløp for eldre og kronisk syke

Over: forbedringsteamet på Smøla gjør seg klar for samling nummer 3 i Læringsnettverket «Gode pasientforløp». Samlingen er i Kristiansund 4. og 5. juni, og denne gangen skal teamet ta med egen poster, evaluere eget arbeid samt justere mål og legge planer for de neste månedene. Fra venstre: Kommunlege Håvard Bjørkly, teamleder i hjemmetjenesten Cicilie Sørstrand (sykepleier), ergoterapeut Synnøve Follestad, fysioterapeut Kari Lie, prosjektleder og leder for hjemmetjenestene Gunvor Folde og Oddny Jenssen, sykepleier ved korttidsavdelingen. Foto: Jannike Pettersen

«Mål for arbeidet
Læringsnettverkene skal forbedre overgangene i pasientforløpet. Både internt i kommunene og sykehusene, og mellom sykehus og kommune. En viktig del av forbedringsarbeidet er å måle og evaluere, og dette er derfor et viktig element i læringsnettverkene. Deltakerne vil få opplæring i evaluering og måling.

Arbeidet skal resultere i at:

– brukeren opplever å være likeverdig i utarbeidelse av sitt pasientforløp

– at kommuner og helseforetak arbeider systematisk med pasientforløp og dokumenterer effekten for brukerne

– at kulturen i kommuner og helseforetak er preget av helsefremmende mestring»

Les mer om gode pasientforløp på KS sine sider.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s