Unge innovatører på Smøla sykehjem- hvordan gikk det?

I november hadde Smøla sykehjem besøk av en gruppe unge innovatører

24. november var det høytidelig finale på Smølas stasbygg- nyskolen på Hopen. Alle temaene med unge entreprenører presenterte oppgavene de hadde tatt fatt i for en fullsatt tribune, og en fagjury ledet av rådmann Kirsten Skaget.

Over fra venstre; Thomas Karlsen Bergseth, Leo Rosset, Lotte Skram og Hanne Stenhjem – innovasjonsteamet som jobbet for Smøla sykehjem. Her under presentasjon av konseptet som de har valgt å kalle «Sommeraspirantene»

Oppgaven var å markedsføre Smøla sykehjem som en attraktiv arbeidsplass for de yngste ungdommene. De har gjort en forbilledlig jobb i løpet av innovasjonscampen, og selv om de ikke nådde helt til topps i finalen – så var de våre vinnere. Smøla sykehjem vil bruke annonsen våre innovatører har utformet, og håper på å få motiverte Sommeraspiranter i 2018.

 

Elever fra kulturskolen underholdte med vakker sang mens juryens arbeid pågikk. Fra venstre Alexandra Lif Johnsdottir og Emma Sørstrand Strømme. (Beklager at avspillingen har lagt seg på siden- det jobbes med saken!)

Sykehjemsinnovatørene flankert av sine to dyktige mentorer Aud Jorunn Holmen til venstre og Hilde Stensø til høyre.

Rektor Marit Nederland Hopshaug deler ut blomster og klemmer til mentorene.

Alle teamene hadde lagt ned en betydelig innsats med sine innovasjonsprosjekter for:

  • Promek
  • Biblioteket
  • Sparebank 1
  • Smølasenteret

Teamet som jobbet for Sparebank 1 ble årets vinnere. Vi gratulerer alle!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s