Smøla kommune får Frisklivssentral i 2018

Smøla kommune er godt i gang med å planlegge oppstart av Frisklivssentral i 2018.  Frisklivssentralen vil bli en kommunal helsetjeneste, og en viktig del av det samlede kommunale helsetilbudet. 


Over: skjermdump fra Helsedirektoratets sider. 


Over: sentrale personer i utvikling av den kommunale frisklivssentralen på Smøla. Fra venstre: Lillian Langset, Folkehelsekoordinator og fysioterapeut. Lillian har gjort et solid grunnarbeid gjennom planarbeidet, politisk og administrativ forankring.  Videre: Birgit Eckhoff- kommunalsjef. Else Jorunn Lillenes- helsesøster og jordmor, Synnøve Follestad-ergoterapeut, Kari Lie- spesialfysioterapeut, Carin Melin-Rokstad- psykiatrisk sykepleier, Bente Width Berg (delvis skjult) – NAV-leder og helt til høyre: Ina Therese Næss- fysioterapeut. 

Målgruppen for frisklivssentralen på Smøla er i første omgang voksne personer i arbeidsfør alder som har økt risiko for, eller allerede
har utviklet sykdom og som har behov for hjelp l å endre levevaner og mestre helseutordringer. Personer med overvektsproblemstikk og diabetes er prioritert i første omgang. Tilbudet vil deretter bli utvidet til andre diagnoser/ livsstilsproblematikk. 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s