Pasient- og brukersikker kommune; Smøla kommune er med!

I dag 8.juni  markerer vi at vi at Smøla kommune er en av 5 kommuner som er nasjonal pilot i Pasientsikkerhetsprogrammets satsting: «Pasient – og brukersikker kommune!

 

Vi er med

Dagen brukes både til læring og feiring.

Extranett

Over: Forbedringsagenter fra sykehjem og hjemmetjeneste får opplæring i bruk av dataprogram som måler resultat av forbedringsarbeid av Solrun Elvik fra pasientsikkerhetsprogrammet. Disse resultatene vil bli offentliggjort fortløpende slik at alle som vil kan følge med.

Fra venstre: Annbjørg Kristiansen (hjemmesykepleien), Inger Kjønhaug (skjermet avdeling) Solrun Elvik (pasientsikkerhetsprogrammet), Gunvor Folde (Korttidsavdelingen), Iselin Svenning og Synøve Jota Gulla (begge somatisk avdeling).

 

Deretter blir det informasjon om prosjektet, samt en presentasjon av det arbeidet som pågår for alle ansatte, beboere og gjester. Over: Solrun Elvik orienterer om pasientsikkerhetsprogrammet og pasient- og brukersikker kommune. Tilhørere er ansatte ved sykehjemmet og hjemmetjenesten, pasienter og pensjonærer med flere. 


Nederst til venstre Iselin Svenning og Inger Kjønhaug orienterer om arbeidet som pågår i avdelingene. 

Symbolsk markering: klipping av hoppetau! 


Snorklipperne klar til dyst: Ingrid Skared, Torbjørg Nilsen og Edvard Edvardsen. Alle vitale og engasjerte pensjonister som bor på Pensjonærheimen like ved sykehjemmet. 

Snora var et hoppetau og det var knyttet en viss spenning til om saksa klarte jobben. Det gjorde både den og klipper Edvard 🙌🏻


Dagen avsluttes med at Livsløputvalget orienteres om forpliktelser og ansvar knyttet til det å være nasjonal pilot for pasient- og brukersikker kommune. Men like mye om hvilke forventninger vi kan ha til  å skape varige verdier og en gevinst for Smøla kommune sine innbyggere.


Over- politisk forankring: Et engasjert og interessert Livløputvalg kom med konstruktive innspill etter at Solrun Elvik hadde orientert om programmet og prosjektet. Utvalget vil etterspørre framdrift og resultat, en viktig motivasjonsfaktor for forbedringsteam og ansatte. 

Over: fra Solrun Ekviks orientering i kommunestyresalen. En viktig avrunding av dagens markering av Smøla kommune som nasjonal pilot som pasient- og brukersikker kommune. 

Takk til alle som har bidratt med å skape optimisme, engasjement og motivasjon i det videre arbeidet. 

En spesiell takk til forbedringsteamet, faglederen og ansatte  som strekker seg svært langt i en travel hverdag for å skape enda tryggere omsorgstjenester.  

Lykke til videre! 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s