Sommerfest på sykehjemmet 

Lørdag 3.juni arrangerte Aktivitetsgruppen sommerfest på sykehjemmet. Brukerutvalget etterspurte for en tid tilbake et slikt arrangement, og Aktivitetsgruppen tok altså både initiativ og ansvar. 

Over: aktivitør og primus motor i Aktivitetsgruppen – som også har vært arrangementskomiteen Aud Jorunn Holmen. Her sammen med Ingrid Skaret fra pensjonærheimen. Ingrid bidro med humoristisk historiefortelling. 

Aktivitetsgruppen består av aktivitør Aud Jorunn Holmen og personell fra avdelingene: Kine Antonsen, Hilde Stensø og Lise Aure. 
I tillegg stilte flere ansatte opp som frivillige i dag i tillegg til at de som hadde vakt la seg i selen for å få til et vellykket arrangement. 

Tusen takk til Aktivitetsgruppen, frivillige og ansatte som sørget for en særs vellykket fest. Og til musiker Anders Nederland for trivelig ramme rundt allsangen. 

Tusen takk også til pårørende og besøkende som fant veien til sykehjemmet i dag, og til alle pasienter som deltok med trivsel og godt humør! Godt humør, dugnadsånd og teamarbeid er tydeligvis oppskriften for et vellykket arrangement. Små og store, unge og eldre, frivakter og vaktpersonell- alle har stått på. 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s