Bestemorstua 

Rødstua har blitt til bestemorstua

Blogginnlegget er skrevet av aktivitør Aud Jorunn Holmen, som også har vært primus motor bak den flotte forvandlingen. Hun har også tatt alle bildene. 


Beboerne på sykehjemmet synes vi har fått ei trivelig stue og alle er hjertelig velkommen til å bruke den.


Interiør fra Bestemorstua

På stua der de fleste fellesaktivitetene foregår har det vært en skikkelig «make over». Det som var en helt vanlig stue med typiske «sykehjemsmøbler» har nå blitt en stue tatt ut fra 50-60 tallet. Her er det råskap med finkopper, sjenk i teak, familiebilder og bilder på veggen, tidsriktige lamper og lampetter og under kaffebordet ligger det Norsk Ukeblad fra 1968.

Bestemorsstua er blitt en veldig koselig stue det beboerne kan finne ting som er velkjent fra deres barndoms-,ungdoms- og etableringstid. Jeg hører ofte: »Å…en slik hadde vi også hjemme». Og har vi kanskje oppnådd det vi ville med stua; en plass som er hjemmekoselig, som får fram gode minner og kan være et hjelpemiddel for oss ansatte for å få i gang en god samtale.

Det aller meste av interiøret i Bestemorstua har vi fått. Vi har snakket med naboer, slektninger og kjente og vips….så var det noen som hadde ett eller annet de ikke hadde bruk for. En stor takk til alle som har bidratt. Bestemorstua er ikke helt ferdig ennå, vi mangler et bord eller to, litt knips, gamle duker osv, men her blir veien litt mens vi går.
Beboerne på sykehjemmet synes vi har fått ei trivelig stue og alle er hjertelig velkommen til å bruke den.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s